Voks behandlinger

Noget for enhver kvinde.

Det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvordan hårvækst på kroppen opfattes – og det er desuden også meget forskelligt, hvor meget hårvækst man har. Intet svar er rigtigt eller forkert, men for mange kan hårvækst, diverse steder på kroppen, skabe usikkerhed og irritation i en travl hver dag, og det er bestemt ikke dét værd!

Hårvækst i ansigtet føles for flere kvinder ikke særlig kvindeligt. Derfor tilbyder vi effektive behandlinger med fokus på at fjerne de unødvendige dun, der pludselig kan dukke op i ansigtet. Blandt vores udvalg finder du f.eks. voks af overlæbe, voks af øre og næse samt voks af hage.

Vi tilbyder også en pakkeløsning, der tilbyder voks af pande, kinder, kæbe, overlæbe og hage.

Voksbehandlinger fra beauties.dk

Stort udvalg af voksbehandlinger.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige behandlinger af hårfjerning, så du ikke længere skal gå og bekymre og irritere dig over hårvækst diverse irriterende steder på kroppen. Voksbehandlingen udføres både på mænd og kvinder.

Til mænd tilbyder vi også effektive behandlinger af voks af ryg

Note: Hårene skal være minimum 0,5 cm for at voksen kan gribe om håret, og sikre tilfredsstillende resultat. Vores voksbehandlinger foregår med de professionelle produkter som er økologisk naturlig voks.

Med produkter tilpasset netop din hud-/hårtype, huden beskyttes med en speciel olie inden voksproceduren hvilket sikrer bedst muligt voksresultat.

Vi anbefaler:

  • At du bruger en peeling/scrub 2 dage inden sin behandling.
  • At du undgår kropsolie/-creme på dagen for din voksbehandling.

Undgå i 24 timer efter behandlingen:

  • Brug af peeling
  • Undgå direkte sol og solarium
  • Produkter med ingredienser der kan irritere huden
  • Overdreven varme: varmt bad, karbad og sauna
  • Voksbehandlinger bør gentages ca. hver 4. uge